+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Vila Čerych Recenze

Hodnocení hotelu

97%
Perfektní

dle 13 recenzí

  • Personál

    100%
  • Čistota

    100%
  • Vybavení

    94%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    98%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Seřadit od:
Zobrazit:

Jana Gruntorádová

jednotlivec, 30.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • příjemné prostředí, čistota,a somozřejmě posezeni na hezky upravené zahradě

  • neuvědomuju si nic

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za pěkné hodnocení. :-)

Anonym

skupina přátel, 17.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za milou recenzi. :-) Tým Vily Čerych

Jan Boček

rodina se staršími dětmi, 15.8.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Moc se nám líbil park a i interiér vily. Příjemné bylo večerní posezení na balkóně.

  • Jednou večer nám netekla teplá voda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr Moc

dospělý pár, 12.7.2018

Fulnek Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • S pobytem jsme byli spokojeni. Vila je nádherná, je zde klid a příjemné prostředí. Také personál je příjemný a vstřícný.

  • Víme, že vše je o penězích. Bylo by však zapotřebí urychleně řešit přívod teplé vody do koupelny. Musí se dlouho odpouštět studená voda, což je škoda.Také tlak vody je kolísavý - střídavě je tlak dobrý a pak voda skoro neteče.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Frantisek

dospělý pár, 19.6.2018

Polná Česká republika

  • Celkové hodnocení
95 %
  • Naprosto odlišné - historické vybavení hotelových prostor i pokoje od standartních hotelů. Nádherná, upravená zahrada. Bezproblémová rezervace, ochota na recepci. Na pokoji dostatečný wifi signál. Stravování jsme nevyužili, proto nehodnotím služby hotelu.

  • Večer trochu chyběla televize na pokoji.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Vila Čerych odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za pěknou recenzi. :-)

Silvie Procházková

jednotlivec, 9.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné prostředí, milí lidé a opravdu nádherná zahrada. Moc se nám tam líbilo a vřele doporučuji i jako výchozí stanici do kulturních památek v okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych odpověděl na tuto recenzi.
Moc děkujeme za milý komentář.

Anonym

jednotlivec, 11.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 18.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velice hezké prostředí prvorepublikové vily a vstřícný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Dienesová

mladý pár, 1.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdenek Svoboda

mladý pár, 18.8.2017

letohrad Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Ze v hotelu neni tv, moc pěkná zahrada, hotel z veňku i zevnitř.

  • madrace na pokoji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Vila Čerych odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

TV je umístěna ve společných prostorách. Matrace byly na podzim kompletně vyměněny, takže letošní sezóna bude již v plném pohodlí. ;-)

Martina Williamson

rodina se staršími dětmi, 1.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Mily a vlidny personal. Vila je bezvadna. Radi bychom se jednou vratili.

  • Spatne potrubi teple vody a trochu viditelnost schatralosti, obzvlaste na velke zahrade s altanem. Chybi kytky a celkova uprava, ale je jasne, ze finance na pracovni sily na takto rozhledlem objektu nejsou jednoduchou zalezitosti.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8