+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Vila Čerych Reviews

Hotel ratings

96%
Perfect

by 10 reviews

  • Staff

    100%
  • Cleanliness

    100%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    98%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
  • family with young children
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 1.8.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr Moc

mature couple, 12.7.2018

Fulnek Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • S pobytem jsme byli spokojeni. Vila je nádherná, je zde klid a příjemné prostředí. Také personál je příjemný a vstřícný.

  • Víme, že vše je o penězích. Bylo by však zapotřebí urychleně řešit přívod teplé vody do koupelny. Musí se dlouho odpouštět studená voda, což je škoda.Také tlak vody je kolísavý - střídavě je tlak dobrý a pak voda skoro neteče.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Frantisek

mature couple, 19.6.2018

Polná Česká republika

  • Overall rating
95 %
  • Naprosto odlišné - historické vybavení hotelových prostor i pokoje od standartních hotelů. Nádherná, upravená zahrada. Bezproblémová rezervace, ochota na recepci. Na pokoji dostatečný wifi signál. Stravování jsme nevyužili, proto nehodnotím služby hotelu.

  • Večer trochu chyběla televize na pokoji.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Vila Čerych replied to this review.
Děkujeme za pěknou recenzi. :-)

Silvie Procházková

single traveler, 9.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásné prostředí, milí lidé a opravdu nádherná zahrada. Moc se nám tam líbilo a vřele doporučuji i jako výchozí stanici do kulturních památek v okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych replied to this review.
Moc děkujeme za milý komentář.

Anonym

single traveler, 11.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 18.3.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velice hezké prostředí prvorepublikové vily a vstřícný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Dienesová

young couple, 1.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.9.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdenek Svoboda

young couple, 18.8.2017

letohrad Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Ze v hotelu neni tv, moc pěkná zahrada, hotel z veňku i zevnitř.

  • madrace na pokoji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Vila Čerych replied to this review.
Dobrý den,

TV je umístěna ve společných prostorách. Matrace byly na podzim kompletně vyměněny, takže letošní sezóna bude již v plném pohodlí. ;-)

Martina Williamson

family with older children, 1.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Mily a vlidny personal. Vila je bezvadna. Radi bychom se jednou vratili.

  • Spatne potrubi teple vody a trochu viditelnost schatralosti, obzvlaste na velke zahrade s altanem. Chybi kytky a celkova uprava, ale je jasne, ze finance na pracovni sily na takto rozhledlem objektu nejsou jednoduchou zalezitosti.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8