+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Vila Čerych Bewertungen

Hotelbewertung

97%
Perfekt

von 13 Bewertungen

  • Personal

    100%
  • Sauberkeit

    100%
  • Ausstattung

    94%
  • Komfort

    89%
  • Preis-Leistungverhältnis

    98%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Jana Gruntorádová

Einzelreisender, 30.8.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • příjemné prostředí, čistota,a somozřejmě posezeni na hezky upravené zahradě

  • neuvědomuju si nic

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za pěkné hodnocení. :-)

Anonym

Gruppe von Freunden, 17.8.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za milou recenzi. :-) Tým Vily Čerych

Jan Boček

Familie mit älteren Kindern, 15.8.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Moc se nám líbil park a i interiér vily. Příjemné bylo večerní posezení na balkóně.

  • Jednou večer nám netekla teplá voda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 1.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr Moc

Älteres Paar, 12.7.2018

Fulnek Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • S pobytem jsme byli spokojeni. Vila je nádherná, je zde klid a příjemné prostředí. Také personál je příjemný a vstřícný.

  • Víme, že vše je o penězích. Bylo by však zapotřebí urychleně řešit přívod teplé vody do koupelny. Musí se dlouho odpouštět studená voda, což je škoda.Také tlak vody je kolísavý - střídavě je tlak dobrý a pak voda skoro neteče.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Frantisek

Älteres Paar, 19.6.2018

Polná Česká republika

  • Gesamtbewertung
95 %
  • Naprosto odlišné - historické vybavení hotelových prostor i pokoje od standartních hotelů. Nádherná, upravená zahrada. Bezproblémová rezervace, ochota na recepci. Na pokoji dostatečný wifi signál. Stravování jsme nevyužili, proto nehodnotím služby hotelu.

  • Večer trochu chyběla televize na pokoji.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Vila Čerych hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za pěknou recenzi. :-)

Silvie Procházková

Einzelreisender, 9.6.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásné prostředí, milí lidé a opravdu nádherná zahrada. Moc se nám tam líbilo a vřele doporučuji i jako výchozí stanici do kulturních památek v okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych hat auf diese Bewertung geantwortet.
Moc děkujeme za milý komentář.

Anonym

Einzelreisender, 11.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 18.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velice hezké prostředí prvorepublikové vily a vstřícný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Dienesová

Junges Paar, 1.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 3.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdenek Svoboda

Junges Paar, 18.8.2017

letohrad Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Ze v hotelu neni tv, moc pěkná zahrada, hotel z veňku i zevnitř.

  • madrace na pokoji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Vila Čerych hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den,

TV je umístěna ve společných prostorách. Matrace byly na podzim kompletně vyměněny, takže letošní sezóna bude již v plném pohodlí. ;-)

Martina Williamson

Familie mit älteren Kindern, 1.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Mily a vlidny personal. Vila je bezvadna. Radi bychom se jednou vratili.

  • Spatne potrubi teple vody a trochu viditelnost schatralosti, obzvlaste na velke zahrade s altanem. Chybi kytky a celkova uprava, ale je jasne, ze finance na pracovni sily na takto rozhledlem objektu nejsou jednoduchou zalezitosti.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8