0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Vila Čerych Recenzje

Ocena hotelu

97%
Znakomicie

by 13 reviews

  • Personel

    100%
  • Czystość

    100%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    89%
  • Cena

    98%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Jana Gruntorádová

podróżujący w pojedynkę, 30.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • příjemné prostředí, čistota,a somozřejmě posezeni na hezky upravené zahradě

  • neuvědomuju si nic

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych replied to this review.
Děkujeme za pěkné hodnocení. :-)

Anonim

grupa przyjaciół, 17.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych replied to this review.
Děkujeme za milou recenzi. :-) Tým Vily Čerych

Jan Boček

rodzina ze starszym dzieckiem, 15.8.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Moc se nám líbil park a i interiér vily. Příjemné bylo večerní posezení na balkóně.

  • Jednou večer nám netekla teplá voda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr Moc

para, 12.7.2018

Fulnek Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • S pobytem jsme byli spokojeni. Vila je nádherná, je zde klid a příjemné prostředí. Také personál je příjemný a vstřícný.

  • Víme, že vše je o penězích. Bylo by však zapotřebí urychleně řešit přívod teplé vody do koupelny. Musí se dlouho odpouštět studená voda, což je škoda.Také tlak vody je kolísavý - střídavě je tlak dobrý a pak voda skoro neteče.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Frantisek

para, 19.6.2018

Polná Česká republika

  • Cena ogólna
95 %
  • Naprosto odlišné - historické vybavení hotelových prostor i pokoje od standartních hotelů. Nádherná, upravená zahrada. Bezproblémová rezervace, ochota na recepci. Na pokoji dostatečný wifi signál. Stravování jsme nevyužili, proto nehodnotím služby hotelu.

  • Večer trochu chyběla televize na pokoji.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Vila Čerych replied to this review.
Děkujeme za pěknou recenzi. :-)

Silvie Procházková

podróżujący w pojedynkę, 9.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné prostředí, milí lidé a opravdu nádherná zahrada. Moc se nám tam líbilo a vřele doporučuji i jako výchozí stanici do kulturních památek v okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Vila Čerych replied to this review.
Moc děkujeme za milý komentář.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 18.3.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velice hezké prostředí prvorepublikové vily a vstřícný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Dienesová

dorośli, 1.12.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdenek Svoboda

dorośli, 18.8.2017

letohrad Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Ze v hotelu neni tv, moc pěkná zahrada, hotel z veňku i zevnitř.

  • madrace na pokoji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Vila Čerych replied to this review.
Dobrý den,

TV je umístěna ve společných prostorách. Matrace byly na podzim kompletně vyměněny, takže letošní sezóna bude již v plném pohodlí. ;-)

Martina Williamson

rodzina ze starszym dzieckiem, 1.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Mily a vlidny personal. Vila je bezvadna. Radi bychom se jednou vratili.

  • Spatne potrubi teple vody a trochu viditelnost schatralosti, obzvlaste na velke zahrade s altanem. Chybi kytky a celkova uprava, ale je jasne, ze finance na pracovni sily na takto rozhledlem objektu nejsou jednoduchou zalezitosti.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8